Veckans Weekly, vecka 48

I onsdags förrättades extrainsatt val av vice ordförande i Kristianstad studentkår och efter en jämn omröstning gick segern till Erik Albihn. Det var första gången på många år ett val har slutat i lika antal röster, vilket innebar att vi var tvungen att låta lotten avgöra vem som vann valet. Erik har engagerat sig från och till i studentkåren dem senaste 4 åren och har bland annat suttit i sektionsutkottet Chrisp, varit insparksledare och grillmästare. Han studerar Biomedicinsk analytiker(BMA) på Högskolan Kristianstad och har tidigare varit eldshows artist samt spexare.
Erik Albihn

Vi har under veckan börjat förbereda inför nästa år genom att läsa igenom alla våra styrdokument för att ge förslag på revideringar. Detta gör vi för att de avgåendes erfarenheter av styrdokumenten ska lämnas över till de som tar över samt i syftet att förbättra de nuvarande styrdokumenten.

Nominera till Gyllene Kortet!

Studenter som utmärkt sig får 3000 kr och gratis medlemskap i Kristianstad Studentkår resten av studietiden. Vem kan få utmärkelsen? Studenter som har arbetat aktivt för att förbättra eller upprätthålla kvaliteten på sin eller andras utbildningar, som har utmärkt sig i föreningslivet på Högskolan Kristianstad eller som har utmärkt sig i ideellt engagemang vid Kristianstad Studentkår. Nominera! Alla studenter på Högskolan Kristianstad kan nominera. Nomineringar skickas till , senast 8 december. Motivering måste medfölja nomineringen.

Arvoderade på Kristianstad Studentkår kan ej få utmärkelsen. Pris och prisutdelning! Gyllene Kortet består av 3 000 kronor, samt ett gyllene kort som berättigar mottagaren till gratis kåravgift under resten av sin studietid. Upp till fyra kort delas ut per år och prisutdelningen sker den 16e December.

Annons för Kristianstad kårbokhandel

Vi vill även göra en påminnelse om att medlemmar kan lämna in studentlitteratur samt köpa från andra studenter i våran kårbokhandel, läs mer på http://ksk.nu/karbokhandeln/.