Veckans Weekly, vecka 45

Hej alla studenter där ute i höstkylan!

Denna vecka har vi varit på skyddsrond i hus 20 och hus 12, vi har alltså varit ute i husen och tittat på lokaler som fått anmälda problem för att hitta lösningar. Om du har hittat något som är sönder eller jobbigt eller som skapar problem på högskolan så kan du alltid höra av dig till så att vi kan försöka lösa det!

I måndags hade vi besök av Transdev som är en stor underleverantör till Skånetrafiken som kör stor del av bussarna och tågen. De var här på vår begäran, för att samla information om hur de kan höja kvalitén på stadstrafiken och den regionala. De bjöd även på kaffe och kaka. Det är viktigt att vi gör studentrösten hörd, speciellt när vi får ansvariga för resandet att komma hit och verkligen lyssna på studenterna. Konstruktiv kritik är väldigt viktigt för att kunna förbättra.

Transdevs eventbuss 15/11/02

Transdevs eventbuss 15/11/02

Vi är väldigt glada över en liten seger som vi tillsammans med Högskolan Kristianstad har drivit. Varje tisdag går det nu mellan 11-14 finns det ett nytt lunch alternativ som dessutom är maten som tillagas är både närodlad och vegetarisk! Denna foodtruck är placerad på campus mellan hus 21 och hus 5. Lunch frågan har länge varit komplicerad för många studenter på grund av utbudet så känner sig många tvingade till att alltid ta matlåda eller äta i cafeterian.

Premiär för den nya foodtruck 15/11/03

Premiär för den nya foodtruck 15/11/03

Fluorenso hade i torsdags en filmkväll och denna helg så är KiNG igång med ett genrep inför sitt stora lan, dem ska bland annat testa sina servrar så att spelandet kan flyta på under lanet. Som ni hör så håller våra sektioner sig igång.