Veckans Weekly, vecka 40

Denna vecka har varit mötestung för kårens vice ordförande. Det har varit möten med first year experience, utbildningsnämnd. Det har varit samtal med studentkortet och om miljön i skolans lokaler. Mycket har gjorts och diskuterats för att på så många plan som möjligt förbättra för våra studenter, inom utbildningarna såväl som i deras fysiska närmiljö.

Även ordförande har deltagit i en större mängd möten under veckan. Bland annat har det varit samtal med ett bussföretag som har som mål att förbättra för studenter, för att samla in era synpunkter på hur kvaliteten på bussarna kan förbättras kommer vi att göra en undersökning och vi vill veta vilket ni föredrar, en digital undersökning eller en enkätundersökning i samband med att vi står på campus och delar ut kaffe?

I onsdags stod vi ute tillsammans med vår praktikant och bjöd våra medlemmar på kaffe som vi gör varje vecka, detta brukar ske på måndagar men denna vecka var vi tvungna att skjuta upp det, i samband med detta delade vi ut lite information om kårens studentombud.

Sist men inte minst har studentombudet arbetat med studentärenden under veckan och även varit med och planerat den återträff för insparken som hölls i onsdags, hoppas att alla som var med hade roligt och njöt av att träffa varandra igen!