Veckans Weekly, vecka 4

När snön försvann så vi insåg att det fanns saker vi kunde göra denna vecka istället för att sitta inne på kontoret och arbeta!

Denna vecka har innehållit flera möten här på Kåren, dels hade vi ett styrelsemöte där vi bl.a. förberedde inför årsmöte 2016, mer information samt kallelse för detta finns på www.ksk.nu samt på vår facebooksida. Ordförande har varit på möte med disciplinnämnden samt diskuterat nya digitala projekt för högskolan. Vice ordförande har varit på möte i Helsingborg och diskuterat den gemensamma ämneslärarutbildningen. Vice ordförande var också på skyddsrond i utemiljön på campus, där diskuterade vi möjligheter för att förbättra belysning och minska mängden håligheter runt campus.

Vi blev inbjudna av HKIF att ställa ut på HKIF-dagen i gympasalen tillsammans med alla aktivitetsledare. Vi bjöd på kaffe, delade ut studentblock och berättade om olika aktiviteter och erbjudanden för studenter. Vi passade också på att testa de olika aktiviteter som HKIF ställde ut.

King hade filmkväll på torsdagskvällen i hus 18 där de som pallat sig dit i januarimörkret myste framför projektorduken, vi på kåren har planerat för att anordna fler filmkvällar för studenter under våren, vi kommer att lägga upp mer information om detta under våren på får facebooksida.