Veckans Weekly, vecka 37

Den här veckan har varit en återhämtningsvecka, alla arvoderade som arbetar på studentkåren har turats om att vara sjuka.

Bostadsgarantin stängde i måndags och sedan den stängde har vi blivit kontaktade av 15st studenter som har behövt bostad. Det är synd att dessa studenter inte kontaktat oss när bostadsgarantin var öppen, men vi har gjort vårt bästa för att lösa deras situation och vi har fått gräva djupt, vi har i alla fall kunnat hjälpa studenterna komma i kontakt med privata uthyrare som har rum till uthyrning.

Vi har även deltagit i ett forskningsnämnds möte med den nya vicerektorn för forskning Agneta Ljung Djärf. Där vi diskuterade forskning som genomförs på Högskolan Kristianstad, forskningsnämnden har även blivit av med en studentrepresentant. Så om du är intresserad av forskning och är student så kanske du är intresserad av att fylla den nu vakanta platsen. Kontakta ordförande på 

Socialt har även vår sektion Fluorenso haft en väldigt lyckad filmkväll och vi hoppas på fler nästa gång då KiNG anordnar nästa. Det var över 25st studenter som tittade på ”What if”, väldigt lyckat!

En sista påminnelse sista ansökningsdag för kårstyrelsen och kårpresidiet är tisdag den 25 september, och det gör man genom att maila information om dig själv till