Veckans Weekly, vecka 36

Hej studenter,

Allt är i full gång och händer i rasande takt. Vi har haft en fullspäckad vecka med insparksaktiviteter och än är dem inte slut! Det är jättekul att se så många vara med och vi hoppas att ni har haft det lika roligt som vi. Som ni kanske märkte så har vi varit ute och hälsat på er alla under starten av veckan genom att delta på introdagsföreläsningarna och dela ut kaffe till alla som ville ha.

Vi har träffat kommunledningen Pierre Månsson (FP) och Heléne Fritzon(S) denna vecka för att utöka dialogen och kommunikationen med kommunen om hur det är för studenter i Kristianstad och hur vi kan fortsätta vårt samarbete. Tyvärr kunde inte Peter Johansson (M) medverka men vi ser fram emot fler produktiva möten i höst.

Vi är väldigt glada över att se så många nya här på högskolan och vi hoppas att ni kommer få en fantastisk studietid. Om ni har frågor, vill delta i våra event eller engagera er i studentkåren så hör av er på något av våra digitala medium eller kom in i hus 13 och träffa oss.

P.S det är hög tid att söka tills nästa års styrelse och planera fler awesome events och hjälpa till att förbättra utbildningarna. Är du intresserad av ideellt arbete och ha grymt roligt varför inte kontakta oss, så kanske vi kan hitta något som passar just dina intressen!

Kontakt