Veckans Weekly, vecka 34

Hej alla studenter, gamla som nya!

Vi har hållt upp med Weeklyn över sommaren och all semester men nu börjar den igen. För er som är nya kan vi berätta att vi varje fredag lägger upp en nya Weekly där vi berättar om vårt arbete under veckan och lite om vad som händer på kåren.

Kåren har haft styrelseinternat igen, den här gången har vi sett över vår verksamhetsplan och sett hur det gått för oss under den gångna terminen. Vi har även satt upp nya mål och planerat för hösten.  Under styrelseinternatet hade vi kick off där styrelsen och engagerade träffades och grillade och umgicks med goda vänner, en mycket lyckad helg som avslutades med ett styrelsemöte.

Insparken närmar sig! Nu är det bara en dryg vecka kvar innan höstens största evenemang öppnar och en vecka full av upptåg och skratt startar. I år har vi testat att låta aspiranter förhandsreservera biljetter och det verkar vara en uppskattad ide, många har redan strömmat till och vi ser fram emot många fler. Vårt studentombud har haft fullt upp med att planera insparksveckan och nu kliar det i fingrarna att sätta igång.

Vår Vice ordförande har fullt upp med bostadsgarantin nu när terminen ska komma igång och många nya studenter letar bostad och vår ordförande har varit på en pedagogisk konferens i Växjö för att medverka i en panel.