Veckans Weekly, vecka 3

Nu har vårterminen -16 dragit i gång på riktigt. Välkomna alla nya studenter och stort grattis till er som kommit in på Högskolan Kristianstad! Vi i kåren tjuvstartade vårterminen redan den fjärde och började förbereda inför året. Kårstyrelsen har fått många nya medlemmar och vi hade styrelseinternat under 8-10 januari där vi spenderade en hel helg med att gå igenom och revidera dokument samt sätta upp mål för året.

Styrelsen 2016

Styrelsen 2016, bakre raden, från vänster till höger: Lukasz Nastaly, Jacob Flygare, Jonathan Hoffman, Magnus Evaldsson, Lisa Englund och Viktor Winberg. Främre raden: Björn Jönsson, Erik Albihn, Elsie Kjeller och Kimberly Klarin.

Vill du ha en chans att påverka din utbildning? Varför inte engagera dig i kåren? Vi har platser i Högskolans olika råd och nämnder – platser som vi behöver fylla med studentrepresentanter. Detta arbetet tar några timmar per månad och är dessutom betalt!
Låter detta som något för dig eller känner du att det är någon aktivitet som du saknar? Kontakta kåren på eller kom inom hus 13 (andra våningen) för att prata med oss.

Kårens ledning har dessutom under veckan varit med på introduktionen för nya studenter och presenterat kåren för dem.