Veckans Weekly, vecka 18

Hej studenter! Tidig Weekly denna veckan – långhelgen står inför dörren. Kårbladet blir försenat och kommer inte ut förrän i början av vecka 19.

Vecka 19 kommer det vara extrainsatt medlemsmöte för att diskutera eventuellt byta av medlemssystem. Kallelse hittar du här.
För studenter kommer ett eventuellt byte inte att betyda något – samma rabatter kommer fortfarande att gälla för Mecenat- och Studentkortet. Däremot så skulle kåren spara en hel del pengar på ett byte och det skulle dessutom underlätta vårt arbete. Alla medlemmar i kåren har närvarande-, yttrande- och rösträtt på medlemsmöten, så glöm inte medlemsbeviset!

Vi har dessutom gjort ytterligare ett försök på att göra vårt fina tält redo för sommaren men det verkar som om varje gång vi försöker så blåser det direkt upp till storm och efter förra gångens… äppelträdskrasch så var vi betydligt mer försiktiga.

Vice ordförande och studentombudet har varit med och granskat kursplaner – utöver rent språkliga granskningar så tittar kåren extra noga på studenters förutsättningar för att genomföra kurser/program; spärregler och examinationsformer är väldigt viktigt för oss att se över. Ifall, till exempel, något prov har begränsade antal tillfällen att genomföras så måste det finnas en bra anledning.

Vice ordförande har arbetat med att få ut information till programområdesansvariga lärare om programråd, denna information är menad att använda för att rekrytera studenter till programråd.

Ha en trevlig helg, allesammans.