Hej kära Studenter

Nu är det min tur att skriva den här Weekly. Så hej, jag är Julia och den nya vice ordförande för studentkåren. Jag har pluggat min Masterutbildning i Vattenvård här på högskolan och vill nu jobba för att förbättrar studentlivet och hjälpa kåren att vara det bästa som vi kan. På min fritid är jag ute ganska mycket, klättrar, simmar och resar eller rider häst i skogen. Jag gillar också att fixa saker och laga sushi själv hemma.
Just nu har vi överlämnings tid så jag lär mig rutiner och hur dagligt arbete som vice ordförande fungerar. Det är jätte intressant. Vi har börjat också med att bränna ner saker:

15216142_10153868858417303_1959134622_o

Nej vi, som nya arbetsutskott (AU) var på en brandskyddsutbildning så vi är förbereda om någonting händer. Jag är också snart ansvarig för skyddsombud från student sidan så det var bra att få information om utrymning och andra säkerhetsaspekter. Efter var det att gå tillbaka till massor av möten. Hoppas ni alla har haft en bra veckor och ses snart i hus 13.