Veckans Weekly 48

Hej kåren och alla andra studenter!

Denna vecka har uppgiften att skriva vår Weekly fallit på mig. Så då tänkte jag börja med att presentera mig för er. Mitt namn är Alexander Persson och jag kommer vara ert studentombud nästa år.

För att berätta lite kort om mig så kan en säga att jag är en social och munter person överlag. Mina fritidsintressen är många men film, musik och diverse nördiga hobbys toppar min lista. Nyfiken på vilken min favoritgenre är eller vad dessa nördiga hobbys innebär? Kom bort till kåren i hus 13 och växla några ord då! Om inget annat så har vi ett supertrevligt allrum att tillgå för våra medlemmar.

Vidare så håller jag just nu på att för fullt genomgå överlämningen. Jacob gör ett bra jobb skulle jag säga (eller snarare hoppas jag det!) med att lära och visa mig vad som gäller och förväntas av mig. Vi har bland annat gått igenom hur olika former utav studentärenden hanteras och vad för arbete som jag kan förvänta mig nästa år. Men även saker som vilka råd och nämnder inom skolan som kan vara lämpliga för mig som studentombud att sitta med har vi gått igenom och jag har fått en mer grundläggande information om dessa samt hur dessa fungerar.

Innan jag påbörjade denna överlämning så tror jag att jag, likt många andra, inte riktigt insåg hur mycket av kårens arbete som pågår utan att vi som studenter ser det eller riktigt inser hur viktigt det är. Men nu har jag börja komma in i det och jag kan säga att jag är väldigt förväntansfull inför att börja arbeta som ert studentombud. Det ska bli en riktigt rolig utmaning och erfarenhet.

Med detta sagt så hoppas jag att vi ses i hus 13 eller på något av kårens events någon gång!

/ Alexander Persson, blivande studentombud