Reflektion av praktikant på studentkåren

Nu har jag snart praktiserat på studentkåren en termin och jag tycker det har fungerat bra men under en period så kände jag att mina arbetsuppgifter jag fick inte var passande för mig, men sen hade jag en diskussion med dem på studentkåren om det och de tog de bra. Mina arbetsuppgifter var då att skriva ett inlägg om lan på hemsidan, där jag skulle skriva en allmän beskrivning om lan och om Kings lan samt att jämföra mellan stora lan och de lan man har hemma. Dem sa att dem skulle se över det. Sen tyckte jag det började fungerar bättre och att mina arbetsuppgifter blev med mer variation, då fick jag arbeta med att sortera dokument i rätt årtal och varannan onsdag vara på högskolan och sälja medlemskaffe. Det tycker jag känns bra för då blir min röst hörd som praktikant. Det som jag mest har lärt mig av studentkåren är att de har många riktlinjer att gå efter, men ändå ser dem till att studenter ska få sin rätt på högskolan. Jag har lärt mig att det är rätt mycket administrativt arbete som måste göras.  Jag tycker även att det är en bekväm tillvaro på studentkåren och man får ta sin egen takt på sina arbetsuppgifter.