Hej kära medlemmar,

Här kommer kallelsen till ett medlemsmöte och ett extrainsatt valmöte.
Vi bjuder in er till att ta beslut om ni vill göra ett sista godkännande av våra propositioner på vår stadga och verksamhetsförordningar.
Våra verksamhetsrevisorer, Liselott Larsson och Birgit Wigerup Karlsson, har beslutat att hoppa av sin poster. Vi ber er då att godkänna deras avhopp.

Till sist har vi ett brådskande ärende där vår vice ordförande, Julia Westberg, har fått ett bra jobberbjudande utanför Studentkåren som hon tänker acceptera. Hon kommer att börja den 15/3 så från den 14/3 kommer Studentkåren behöva en ny vice ordförande. Nu kan du som medlem i Studentkåren nominera de personer du anser skulle göra ett gott arbete och verka för Studentkårens bästa. För att nominera personer till vice ordförande så tar man kontakt med valberedningen. Skicka din nominering med namn på den nominerade och en motivering senaste den 3/3 till: 

Valberedningen har tre veckor på sig att ta emot nomineringar och intervjua de nominerade. Detta är inte det mest optimala men dessvärre har vi inget annat val. Vi ber om ursäkt för det här men hoppas på att ni medlemmar kan acceptera denna lösning. Under mötet kommer ni ha chans till att ställa frågor till de nominerade innan ni tar ett beslut. Alla medlemmar har rösträtt men för att kunna rösta krävs att du tar med medlemsbevis och identifikation.

Tack för er förståelse!

Med vänliga hälsningar,
Kristoffer Pynnönen, Ordförande

KALLELSE – Medlemsmöte & extrainsatt valmöte 14-03-17

Stadga KSK 2017 (klart förslag)

Verksamhetsförordning för kårstyrelsen (klart förslag)

Verksamhetsförordning för SAUS (klart förslag)

Verksamhetsförordning för valberedning (klart förslag)