Semestervikarie på Scan, Kristianstad

hkscan

HKScan söker semestervikarier till anläggningen i Kristianstad

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken. Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

 

Arbetsuppgifter/Erfarenheter: Vi erbjuder en rad arbetsuppgifter inom olika områden av vår verksamhet. I Kristianstad slaktar och styckar vi gris som enda anläggning inom HK Scan i Sverige. Vi har även charkproduktion där vi tillverkar produkter såsom julskinka, kassler och korv.

 

Exempel på arbetsuppgifter i produktionen är servicearbete inom slakt och styckning, paketering, terminalarbete, lastning/lossning och reparationsarbete.

 

På tjänstemannasidan har vi behov av ett fåtal semestervikarier inom produktionsplanering och kvalitetsavdelningen där arbetsuppgifterna är administrativa.

 

När du ansöker, skriv gärna vad du har för passande erfarenheter för arbetet hos oss. Vana av industri- och/eller livsmedelsarbete är meriterande, liksom truckkort. För administrativa arbete är det meriterande med påbörjad ekonomi- eller livsmedelsutbildning.

 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din inställning/motivation. Arbetstiderna är varierande och skiftarbete är vanligt förekommande i vår produktion. Arbetsmiljöarbete är viktigt för oss, därför genomförs hälsokontroll samt stickprovsmässigt tagna alkohol- och drogtester före och under din anställning.

 

Ansökan:

Välkommen att lägga in Din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 27 mars 2016 på vår hemsida http://sweden.hkscan.com/jobba-hos-oss.

För mer information om tjänsterna, välkommen att kontakta HR-avdelningen, e-post .

 

Om du ej anger referenskod, e-postadress och personnummer kommer vi inte att kunna hantera din ansökan. Detsamma gäller om du inte bifogar CV och personligt brev. En bekräftelse på att vi mottagit din ansökan kommer via e-post.