Hej kära studenter

Här kommer kallelsen till vårt Årsmöte den 14/2, kl. 16.15 i 6-315 och ni, våra medlemmar, är givetvis bjudna till att komma och göra er röst hörd kring året som gått och om hur studentkåren ska bedriva sin verksamhet under det kommande året. Det kommer även bjudas på lite fika.
När vi i styrelsen hade vårt internat gick vi igenom kårens olika styrdokument som ligger till grund för vår verksamhet, och gjorde en del uppdateringar och ändringar. Här är våra propositioner nu tillgängliga för er medlemmar att läsa. I varje dokument finns originaltexten och i kommentarfältet kan ni läsa exakt hur vi vill ändra det. Under mötet får ni besluta om dessa ska bli godkända.
Ett annat ämne som ska diskuteras och ta ett beslut på är ifall Kristianstad Studentkår ska gå med i SFS. Sveriges Förenade Studentkårer (SFS) är den nationella studentorganisationen i Sverige och den samlade studentrösten, som driver alla de gemensamma frågor som rör studenter på det nationella och internationella planet. SFS är en sammanslutning av studentkårer vid Sveriges universitet och högskolor. Kristianstad Studentkår har varit medlem i SFS förr men fick gå ur på grund av att vi inte hade ekonomin till fortsätta vara medlemmar. Men nu har skolan bestämt sig för att ge oss extra pengar för att åter kunna gå med.
Välkomna och glöm inte att ta med ert medlemsbevis!

Kallelsetillarsmöte170214
Åsiktsdokument 2017 (klart förslag)
Stadga KSK 2017 (klart förslag)

Verksamhetsförordning för valberedning (klart förslag)

Verksamhetsberättelse 2016

Verksamhetsförordning för SAUS (klart förslag)

Verksamhetsförordning för kårstyrelsen (klart förslag)

Arbetsordning SAUS (klart förslag)

Arbetsordning och instruktioner för styrelsen 2017 (klart förslag)