Är du sugen på att engagera dig som fadder i insparken under datumen 6-14 september (sista ansökningsdatumet är den femtonde(15) Juni!)?

Har du fått hjälp av kåren tidigare och vill ge tillbaks? Eller du vill se till att nya studenter får en bra start? Du vill vara med på en av dem roligaste händelserna i livet en gång till?

Om något av detta stämmer in på dig så borde du engagera dig i insparken! Varje höst arrangeras en inspark och vi behöver din hjälp för att se till så den kan bli så bra som möjligt. Studenter som redan pluggar på HKR kan välja att fylla i ansökan nedan för att vara fadder på insparken. Du som fadder kommer att ha hand om ett litet lag under första delen utav insparken.

Du kommer att ha rollen som ett äldre syskon där du kan delta tillsammans med aspiranterna i olika lekar, bygger en syskonrelation med dem och där du guidar aspiranterna till en lyckad inspark.

Ni kommer inte att ha lika strikta regler som dem andra engagerade.

 

Mer info kommer du att få när du blir invald.

 

 

Du kan ansöka till att bli fadder i formuläret har nedan

 

Ditt namn*

Ditt personnummer*

Din epost*

Ditt telefonnummer*

Vad läser du för kurs/program?

Är du medlem i kåren?*
JaNej

Varför vill just du vara fadder?*

Har du några tidigare erfarenheter som skulle kunna vara till nytta för din post som fadder under insparken? (Kan vara lite vad som helst: ledarskap, organisering, utbildningar, certifikat, mm)*

Har du några frågor?