Hjälp oss stödja Musikhjälpen!

Under vecka 50 kommer musikhjälpen #mh14 i Uppsala bedriva en kampanj för stoppa spridningen av HIV. Vi på studentkåren kommer göra vad vi kan för att samla in pengar till insamlingen. Vi kommer välja att stötta insamlingen som bedrivs av ”studenter som stödjer musikhjälpen” genom att sälja deras märke för 30kr i glashuset under lunchtid (1130-1300) där går det även bra att skänka pengar. Utöver att vi finns i glashuset säljs märket i kårkansliet, där det även går bra att köpa märket med betalkort.

Vi som på studentkåren ser det som ett bra ändamål att stötta och det handlar om en mindre peng för ett märke där förtjänsten går till välgörande ändamål. Att stötta ett märke förefaller naturligt för oss studenter som gärna placerar den på antingen en väska eller en till och med en studentoverall.

Kampanjen är startad av #studentersomstödjer och finns även som Facebookevenemang https://www.facebook.com/events/1571449639756430/samt webshop http://shop.ettorsson.se/. Att köpa märket direkt av studentkåren innebär en minskad kostnad för porto vilket i innebär att mer pengar kommer in till Musikhjälpen.