Bli medlem i Kristianstad Studentkår

Ett medlemskap i Kristianstad Studentkår är värt mycket. Framförallt har du en försäkring om att vi kommer att hjälpa dig om du får problem under din utbildning. Dessutom så hjälper du oss hjälpa dig. Med många medlemmar blir vi en ännu starkare organisation i vårt påverkansarbete. Förutom allt det här får du snabb tillgång till alla de rabatter som gör livet som student betydligt enklare. Ett medlemskap i Kristianstad Studentkår går att köpas per termin och kostar 50 kr.

Välj vad som passar dig bäst

Bli medlem nu

Vill du bli medlem?

Alla programstudenter och de som varit medlemmar hos oss tidigare har fått en avi hemskickad. Använd den för att logga in. Här kan du både betala din medlemsavgift och se till att vi har rätt uppgifter till dig
Bli medlem nu

Vanliga frågor om medlemsskap och rabattkort

När din betalning gått igenom kommer du att få ett e-postmeddelande, där du aktiverar ditt kort. Därefter kan du antingen ladda ner kortet till din smartphone eller välja att få ett plastkort hemskickat. E-kortet i mobilen går mycket snabbare och du kan använda dina rabatter mycket fortare.
Det kan bero på olika saker, men det viktigaste är att du registrerat dig på dina kurser på högskolan. Om vi inte ser att du är registerad, beställs inget kort till dig. Det kan även vara så att vi har fel adress/e-post till dig. Logga in på medlemssidorna och se så att vi har rätt uppgifter till dig.
Kontakta Susanne på vårt kansli så hjälper hon dig. I början av terminen går det snabbast via mail, kansli@ksk.nu. Skicka ett mail med dina personuppgifter så löser Susanne problemet.
 Från och med höstterminen HT14 övergår Skånetrafiken till ett nytt system. Du behöver längre inte ett intyg för att köpa Jojo Student, men ska kunna kunna visa upp giltig Studentkortet eller Mecentatkort med Skånetrafikens logga vid resa.